Etusivu
Historia
Kuskit
Kuvia
Videot
Säännöt
Yhteystiedot
Niksinurkka
Kalenteri
Tulokset
BikeTrialsFinland
Keskustelufoorumi  Uutisia  Päätin laittaa tämän uutiseni tänne omille sivuilleni niin asia näyttää paljon virallisemmalta.

  Jo viime vuoden keväällä siis päätin, että kausi 2004 tulee olemaan viimeiseni kilpailuareenoilla. Tästä olen kuitenkin pysynyt hiljaa tähän asti. Syy viivyttelyyn on se, että tunnustelin omia tuntojani kaikessa rauhassa ja halusin olla varma ennen kuin julkistan asian… Tästä ei siis tiedä tätä ennen kukaan muu, kuin vaimoni. Syy lopettamiseen on yksinkertaisesti väsymys kilpailemiseen.
  Nyt kun takana on nyt n.20 -vuotta kaikenlaista kaksipyöräisellä kilpailemista voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että nyt riittää. Täsmennetään vielä, että ajamista en aio lopettaa.

  Tavoitteenani on pysyä tällä nykyisellä tasolla mahdollisimman kauan, jos kehitystä tapahtuu on se pelkkää plussaa. Ainoa muutos ajamisen saralla on, että ajan vain silloin kuin tekee mieli. Edellisillä kilpakausilla oli joskus havaittavissa jonkilaista itsensä pakottamista, joka väistämättä vie maun mistä vain harrastuksesta. Nyt viimeisten SM-kisojen jälkeen olen nauttinut ajosta enemmän kuin vuosiin, mikä siis puoltaa myös päätöstäni lopettaa kilpaileminen.

  Ainahan löytyy poikkeuksia… Suunnitelmissa on ajaa vielä EM-kisat Ruotsissa. Ja ehkäpä minut voi vielä nähdä ajohaalareissa jossain kutsukisassa tai vastaavassa.

  Alla olevan kuvan ja tämän hetken väliin mahtuu n.20 vuotta "tasapainoilua". Se taitaa olla enemmän kuin keskiverto trialistilla on ikää…


  Klikkaa, niin näet tämän isompana

 

Copyright Mika Mäkinen 2003-2016